Välkommen till Frost´n Flash´s Kennel

Om oss

Home
Grattis sida
Om oss
Om rasen
Våra hundar
Valpar
Till Salu
Export
Import
Utställningar 2006
HD-resultat Godkända
Galleri
Valpköpares bilder
Nytt
Kontakt
Länkar

line.gif

Jag heter Marina Backe och innehar kenneln Frost´n Flashs sedan 1988. Uppfödning av storpudel & engelsk cockerspaniel. Jag bor i Bjärnum med min son Kevin och sambon Jimmy.

Mitt intresse för hundar och amerikanska bilar började redan som liten, eftersom mina föräldrar då födde upp schäfer och grönlandshundar (Flåsmyrens Kennel sedan 1965) och idag även föder upp siberian husky och storpudel, och körde givetsvis amerikanskt en Dodge Kingsway Suberbam De Luxe Stationsvagn av 57 årsmodell. Jag har varit med mina föräldrar på utställningar, brukshundsklubben mm. Jag har lärt mig en massa om avel, mentalitet osv, vilket jag har stor nytta av idag som uppfödare.

Min första hund var en schäfertik som jag fick av mina föräldrar Diana, men jag kallade henne Nana.

Att jag valde just storpudel & cockerspaniel beror på att jag gillar både stora och små hundar. Storpudeln har ett härligt temprament, är lättlärd, barnvänlig, med ändå en robust hund. Cockerspanieln är också en hund med ett härligt sätt, pigg och glad, lättlärd och barnvänlig. Två raser som fungerar bra ihop.De har raserna passade mig, eftersom jag var småbarnförälder vid den tidpunkten.

Min första pudel kommer Flåsmyrens kennel "Flåsmyrens Black Florita och är kullsyster med Flåsmyrens White Frenrice Prince se kennel Ninihills Hemsida, sen blev det ytterliggare en hund till denna gång en cockerspanieltik.
Jag startade min uppfödning med dessa två hundar. 1988 fick jag kennelnamnet Frost´n Flashs godkänt. Jag fortsatte min uppfödning. From 1994 har min uppfödning varit vilande pga ändrade familjeförhållande.
Nu 2004 tycke jag att det var dags att återuppta min uppfödning av stor pudel och cockerspaniel igen.

Vårt mål är att föda upp bra mentalt, friska & sunda hundar som går att använda i alla ändamål tex. utställning, bruks, lydnad, agility, jakt mm.

Vi ställer stora krav på vår avel.
Att endast avla på friska och sunda hundar med Hd-grad AA och utställningsmeriter. Kenneln föder upp valpar i hemmiljö, och vi finns i Bjärnum 16 km norr om Hässleholm i Skåne.

                                                 Välkomna till oss 
                                             Frost´n Flashs Kennel
                                                       I Bjärnum